Nu är festivalveckan här!

Publicerat
Logga på Hållbarhetsfestivalen

Från och med idag måndag 19 oktober och fram till söndag 25 oktober hålls inte mindre än 179 programpunkter runt om i regionen. Vilket fantastiskt arbete alla arrangörer, och andra deltagare som möjliggör dessa program, har gjort!

Gå in och se i programmet och hitta något att besöka (Coronasäkrade arrangemang givetvis) eller följ digitala föreläsningar från jobbet eller hemifrån. Syftet med festivalen är att vi alla får möjlighet att lära oss nytt om hållbarhetsfrågor och lokala aktörer får lyfta fram just det som de gör på deras ort. Tillsammans blir vi klokare och starkare. https://www.hallb.one/program/

Hitta streamade program: Det ska stå om det går att följa programmet digitalt samt finnas en instruktion till hur ni hittar den. I vissa fall har inte länkarna kommit upp ännu, men gör det under veckan. I några fall behöver ni anmäla er. Läs noga i förhand vad som gäller just det som ni vill se. Vissa program kommer även att läggas ut på vår Facebooksida www.facebook.com/hallbarhetsfestivalenVG.

Nu kör vi!